طرز تهیه پاستیل انار خوراکی سالم و خوشمزه ویژه شب یلدا

برای شب یلدا میی توانید خوراکی های خوشمزه و مخصوص این شب را درست کنید. پاستیل انار یکی از این خوراکی های خوشمزه است که زمان زیادی نمی گیرد و به دلیل داشتن زلاتین برای مفاصل هم مفید است.

شب یلدا طولانی ترین شب سال است و به همین دلیل بهانه ای خوب برای دورهمی های خانوادگی است و در این شب خوراکی ها و غذاهای خوشمزه ای سرو می شود. می توانید خوراکی های مختلف با تم شب یلدا را تهیه کنید و از آنها لذت ببرید.

مواد لازم

مواد لازم
آب انار  دو پیمانه سرخالی
شکر دانه ریز یک پیمانه
گلوکز مایع یک دوم پیمانه
پودر ژلاتین یک دوم پیمانه
رنگ خوراکی قرمز (در صورت تمایل)
 به مقدار لازم

نکاتی در مورد مواد مورد نیاز:

  • منظو از پیمانه، لیوان دسته دار فرانسوی می باشد.
  • گلوکز مایع و پودر ژلاتین در مغازه های قنادی موجود است.

طرز تهیه پاستیل انار

طرز تهیه پاستیل انار خانگی

تهیه پاستیل وقت زیادی از شما نمی گیرد ولی خوشبختانه درست کردن آن زمان زیادی نیاز ندارد. شما می توانید آن را چند روز قبل اماده کنید و در یخچال نگهداری کنید. در ادامه مراحل درست کردن پاستیل خوشمزه را می خوانید.

در ابتدا قابلمه ای کوچک و نچسب، پودر زلاتین و شکر را با هم مخلوط کنید، سپس گلوکز مایع را اضافه کنید و هم بزنید.

آب انار را به مواد درون قابلمه اضافه کنید و بر روی حرارت ملایم قرار دهید.

با یک قاشق چوبی مواد را هم بزنید تا به صورت کامل در اب انار حل شوند و مایع یکدست و روشن شود.

در این مرحله می توانید در صورت تمایل کمی رنگ خوراکی قرمز بریزید تا خوش رنگ شود.

قالب های پاستیل را اماده کنید و مقداری آب سرد در داخل آنها بمالید.

مواد را درون قالب بریزید و آنها را برای چند ساعت درون یخچال قرار دهید تا خنک شود و خود را ببندد.

حالا پاستیل آماده شده است و پس از بیرون آوردن از قالب آن را کمی در شکر بغلطانید و سپس میل کنید.

طرز تهیه پاستیل انار

نکاتی برای تهیه پاستیل

می توانید این پاستیل را در قالب های انار درست کنید تا شکل و شمایل یلدایی بیشتری به خود بگیرد.

طعم این پاستیل ترش و شیرین است و رنگ خوراکی تنها ظاهر آن را زیباتر می کند و به همین دلیل شما می توانید رنگ خوراکی را از مراحل تهیه پاستیل حذف کنید.

در صورتی که قالب مخصوص پاستیل ندارید می توانید آن را در قالبی چهار گوش بریزید و بعد از خارج شدن از یخچال با یک چاقوی مرطوب آن را به مکعب و یا اشکال دیگر برش بزنید.

برای تزیین پاستیل انار می توانید از انار و شکر هم استفاده کنید.

می توانید از پاستیل انار برای تزیین ژله های شب یلدا استفاده کنید.